>Harm Edens houdt van Italië

>Harm Edens houdt van Italië, blijkt uit een interview met hem op de site De Smaak van Italië: “”Veel Italiaanse steden zijn mooi of bijzonder maar Rome is toch het mooist. Wat kan je daar heerlijk zwerven: van Piazza Navona door de Via Julia langs het Vaticaan en weer terug. Mooie winkels, ijs van Giolitti, heerlijk vers brood met grote plakken mortadella, musea, galeries. Ik heb er vorig jaar nog van een Engelse kunstenares een portretje van een roodharige jongen gekocht voor heel weinig – ze wist eerst niet eens een prijs! Die jongen leek net mijn vriend toen ik die 26 jaar geleden ontmoette… Moet ik doorgaan? Samen met New York is dit de fijnste stad om een tijdje te zijn.” Lees het hele verhaal

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.