>HuureenEend.nl naar Provence

>

[*Een Eend in een typisch Frans plaatje]

Na drie succesvolle jaren van eendjes verhuren vanuit Amersfoort opent Huureeneend.nl haar tweede vestiging in de Zuid-Franse Provence. Ontdek de streek met een authentiek Franse 2cv met het dakje open en de wind door je haren. Voor het dagverhuur zijn er drie routes uitgezet van z’n 150 km. Naast een dagje toeren kan men met de 2cv ook zijn of haar eigen vakantie organiseren of een complete rondreis boeken inclusief vlucht en luchthaventransfer.
De Franse vestiging van Huureeneend.nl heet 2cvExperience.com, deze internationale naam is goed bruikbaar in het Frans en Engels. De 2cv’s worden vanaf 1 april verhuurd vanuit Ventrabren. Ventabren ligt tussen Aix-en-Provence (12km) en luchthaven van Marseille (15 km). Hierdoor is de vestiging zeer goed bereikbaar met de eigen auto, de TGV en het vliegtuig.
Rien Tilstra: “We merken dat er steeds meer vraag is naar nostalgie. Vroeger hadden mensen het allemaal wat minder maar met deze eenvoud was men toch gelukkig. Mensen zijn op zoek naar vaste waardes van vroeger.”
Toen Mark en Rien net hun rijbewijs hadden kwamen zij tijdens een vakantie met een 2cv op het idee voor Huureeneend.nl. “Wat zou het fantastisch zijn om 2cv’s te gaan verhuren in de Provence waar je 300 dagen per jaar met open dakje kunt rijden.” Tien jaar later is het eindelijk zo ver…
Meer informatie: www.huureeneend.nl | www.2cvexperience.com

[Filmpje: Het plezier dat een Eend geeft…]

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.