>James Last opent Walk of Fame

>

German Musician James Last in 2006[James Last – Image via Wikipedia]

De tachtigste verjaardag van `s-werelds succesvolste orkestleider aller tijden, wordt met 23 concerten in Duitsland, Nederland, Zwitserland, België en Frankrijk eervol en groots gevierd! „Zeker, er ter gelegenheid van mijn 80e verjaardag nog eens helemaal voor gaan en deze bijzondere verjaardag met de fans „on tour“ samen vieren – dat zou geweldig zijn!“ zegt James Last. Onder andere staan ook wederom concerten in de grootste hallen van Duitsland, Zwitserland, Frankrijk, Nederland en België op het programma. James Last en zijn orkest zijn op 8 mei te horen in de Heineken Music Hall te Amsterdam en op 17 mei in de Lotto Arena te Antwerpen. Ter gelegenheid van dit tournee opent James Last op vrijdag 3 april op Keukenhof de Walk of Fame, waarop beroemdheden hun handtekening achter laten. www.keukenhof.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.