>Je eigen berghut in de Pyreneeën

>Wie echt een campingvakantie op het hoogste niveau wil beleven, zowel letterlijk als figuurlijk, krijgt komend seizoen een kans. Eurocamp biedt in de Pyreneeën, het mooie grensgebergte tussen Frankrijk en Spanje, voor het eerst de Mountain Lodge aan. Dit is een luxueuze accommodatie in de natuurlijke sfeer van een berghut. En hoewel Eurocamp met het comfortniveau volgens eigen zeggen een nieuwe standaard zet, zijn de tarieven volgens de organisatie scherp: vanaf €51 per lodge per nacht. De Mountain Lodge is geschikt voor 6 personen, waarvan maximaal 4 volwassenen.

Met de Mountain Lodge speelt Eurocamp in op de toenemende vraag van Nederlandse vakantiegangers naar karakteristieke luxe-onderkomens die in de omgeving passen. De Mountain Lodge is daar een goed voorbeeld van. Ze staan op camping Airotel Pyrénées in Luz St. Sauveur in de Pyreneeën, aan de rand van het indrukwekkende rotsmassief Cirque de Gavarnie. Luz St. Sauveur is een bekende trekplaats voor liefhebbers van de wielrensport, al dan niet tijdens de Tour de France. Gasten genieten van de vele faciliteiten die camping Airotel Pyrénées te bieden heeft, waaronder een zwembadcomplex met binnen- en buitenbad, waterglijbanen en een ‘balneo’ met sauna en jaccuzzi.

Het hart van de liefhebber van luxe campingvakanties gaat open bij het zien van de Mountain Lodge: een ruime, volledig gemeubileerde woonkamer met een overdekt terras, een slaapkamer met een tweepersoonsbed, een slaapkamer met twee enkele bedden en een loft met een stapelbed voor kinderen tot een jaar of 8. De bedden zijn voorzien van dekens en kussens. De Mountain Lodge heeft twee badkamers. De open keuken beschikt over een elektrische oven, een vierpitsgasfornuis, en een koel-vriescombinatie, maar ook over een afwasmachine en een magnetron. En mocht het weer niet mee zitten zo hoog in de bergen, dan kan altijd de kachel of de vloerverwarming aan.

De afmetingen van de Mountain Lodge zijn: de vloeroppervlakte is 6,70 bij 4,20 meter en het overdekte terras is 42 m2 groot. www.eurocamp.nl

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.