>Kinderen mogen helpen in Efteling-hotel

>>Kinderen mogen helpen in Efteling-hotel 9Kinderen die zich afvragen hoe het is om in een hotel te werken, vallen nu met hun neus in de boter. Het Efteling Hotel nodigt kinderen uit om een dag mee te komen helpen en een kijkje achter de schermen te nemen. Van bedden opmaken tot vergaderen, van het inchecken van gasten tot koken, de jonge medewerkers leren van professionals hoe het is om een hotel te runnen en rekening te houden met de wensen van gasten. Met de actie wil de Efteling laten zien dat kinderen een belangrijke rol spelen in de Wereld vol Wonderen. De Efteling wil de kinderen iets leren, maar zeker ook van hen leren. Niet voor niets is het hotel begin dit jaar uitgeroepen tot het meest kindvriendelijke hotel van Nederland door reiswebsite Zoover.nl, zo stelt het hotel zelf.

Het Efteling Hotel is een bijzonder hotel in Nederland, gelegen op zevenmijls passen van het attractiepark de Efteling in Kaatsheuvel. Het hotel kent naast 102 comfortkamers ook 20 bijzondere themasuites zoals de Assepoester- of Fata Morganasuite. Het Efteling Hotel schenkt al jaren extra aandacht aan de jongste gasten. Onder andere door middel van een kinderincheckbalie, live entertainment, een indoor speelkasteel en het Pardoes Theater. Maar met deze actie laat de Efteling kinderen het hotel zelfs een dagje runnen.

Kinderen tot en met 12 jaar kunnen zich tot 20 april aanmelden via communicatie@efteling.com onder vermelding van ´hotel voor kinderen´. De aanmelding moet voorzien zijn van: naam, adres, leeftijd, telefoonnummer en een omschrijving waarom hij/zij met de klas een dag mee wil helpen. De winnaar wordt in de maand juni met de hele klas uitgenodigd in Kaatsheuvel voor een bijzonder educatief schoolreisje in het luchtkasteel vol verhalen.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.