>King Kong in België

>King Kong is dit seizoen de nieuwe attractie in het Belgische Bobbejaanland af te reizen is natuurlijk onze nieuwste attractie, de langverwachte en spectaculaire King Kong. Nergens anders ter wereld vind je een 12 meter grote King Kong die een treinwagon vol mensen boven z’n hoofd heen en weer slingert. De attractie is onmiddellijk open voor het publiek vanaf de start van het nieuwe seizoen.
Technische info over deze attractie:
– hoogte: 12m
– breedte: 8m
– diepte: 10m
– duur rit: +/- 3 minuten
– capaciteit per rit: 24 personen
– capaciteit per uur: +/- 500 personen

Verder nieuw dit jaar in het park:
Bobbejaanland heeft een reputatie hoog te houden als het om paardenshows gaat. Dit jaar kiest ’t Plezantste Land voor entertainment van absoluut wereldniveau. Van mei tot en met augustus kun je in Bobbejaanland terecht voor ‘Droom’, een internationaal paardenspektakel van de hand van de Italiaanse Giona-familie, winnaars van de prestigieuze Zilveren Clown op het internationale circusfestival van Monte Carlo. Vader Osvaldo en zijn drie zonen ontwikkelden met de Italiaanse dichter en regisseur Antonio Giarola een vrijheidsdressuur met 13 paarden, 1 pony en 8 artiesten.
De laatste zondag van mei (Pinksteren) verandert Bobbejaanland letterlijk in een wagenpark. Met een special Car-Zone (meer dan 500 getunede wagens), een American classics parade, remote controlled cars, een spectaculaire Jet Truck demo (15.000 PK!), een Safety-Zone in samenwerking met o.a. het BIVV, Drive Up Safety en Responsible Young Drivers staat die dag alles in het teken van koning auto. Dit evenement is een samenwerking met Fandango Event Worx. Voor meer info kun je terecht op www.carsandcoasters.be. Via deze website betaal je bovendien slechts €23 ipv €31.
Datum: zondag 31 mei
Voor een dag is Bobbejaanland opnieuw ’t Fitste Land ! Overal in het park kun je terecht voor fitness oefeningen, aerobic demo’s, spinning sessies en gezondheidstips onder professionele begeleiding van de mensen van de fitnessketen HealthCity.
Datum: zaterdag 26 september
Tarieven: Individuele bezoekers, Volwassenen en kinderen vanaf 1,40 m. € 31,00, Kinderen tussen 1 m. en 1,40 m. € 26,00, Kinderen kleiner dan 1 m. gratis, Senioren (55+) € 26,00
www.bobbejaanland.be

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.