>KLM overleeft het wel

>De luchtvaartindustrie schreeuwt moord en brand over de gevolgen van de crisis. Maar hoe erg is het nu echt? Z24 sprak luchtvaarteconoom Jaap de Wit, professor aan de Universiteit van Amsterdam en hoofd van het internationale kenniscentrum Airneth. “Het is onwaarschijnlijk dat KLM omvalt”, zegt De Wit geruststellend. (…) Een oplossing voor de huidige problemen, heeft De Wit niet. De prijsvechters vormen evenmin het antwoord. De meeste zijn te klein om de crisis te overleven. Grote spelers Ryanair en Easyjet hebben flinke orders voor nieuwe toestellen geplaatst. “Die krijgen ze nu binnen. Wat moeten ze met al die extra capaciteit? En de vliegtuigen aan de grond laten staan is kapitaalvernietiging”, aldus De Wit. Lees het hele verhaal bij Z24.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.