>Kritiek op gevlieg van Dessing

>
[Video, Floortje over haar reizen]
In Trouw een artikel waarin kritiek geuit wordt op het dubbele gezicht van de omroep Llink, die voor een beter milieu staat, maar wel verslaggevers de hele wereld over stuurt om een reisprogramma te maken. “Het vele vliegen voor ’3 op Reis’ doet Rien Aerts, voorzitter van het Klimaatcentrum van de Universiteit van Amsterdam de wenkbrauwen fronsen. „Er zijn toch genoeg mooie reisprogramma’s aan te kopen? Of ga kamperen op Vlieland. Dan heb je moreel recht van spreken”, zo noteert de krant. En: “Is het niet curieus dat de groenste omroep van Hilversum voor haar bekendste programma ’3 op Reis’ de hele wereld over vliegt? (…) Altijd al willen weten hoe je het beste met de motor van Dubrovnik naar Split scheurt, ronkend langs idyllische kusten? En waar je, eenmaal ter plaatse, de nacht kunt doorhalen in de hipste club? Omroep Llink brengt dat alles wekelijks in beeld in het programma ’3 op Reis’. De presentatoren Floortje Dessing, Sebastiaan Labrie en Froukje Jansen vliegen hiervoor de hele wereld over.” Lees het hele verhaal bij Trouw.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.