>Ladies Only: geen lompe wandelschoen

>Hiken op hakschoenen, de designertas mee op trekking en een hippe hardloopoutfit die toch niet zo comfortabel blijkt te zijn. Klinkt bekend? Voor alle vrouwen die wel graag de wereld intrekken, maar weigeren in te boeten aan stijl is er goed nieuws. Outdoor merken van de hoogste kwaliteit hebben speciaal voor hen een brede range aan producten ontwikkeld die funky en functioneel zijn. Zo maakt Lowa met de nieuwste stappers een einde aan het tijdperk van de logge wandelschoen, is de hardloopkleding van X-Bionic zo mooi dat je het elke dag wel wilt dragen en blijk je blij te kunnen worden van een Deuter designrugzak. Kunnen dames eindelijk goed uitgerust op pad en nog steeds hip en happening zijn.
www.lowa.nl | www.x-bionic.nl | www.rugzakken.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.