>Libéma start ‘anti-recessievakanties’

>Libéma Vakantieparken start vandaag met de verkoop van ‘anti-recessievakanties’. Gasten die een kampeer- of bungalowvakantie met het label anti-recessievakantie reserveren, ontvangen bij aankomst € 25 contant. Hiermee kunnen zij ter plaatse de koopkracht stimuleren tijdens onder meer de uitstapjes naar een zestal dagattracties. Deze uitstapjes worden door Libéma Vakantieparken gratis aangeboden. Naast de anti-recessievakanties worden gasten die voor 1 april een zomervakantie reserveren in de gelegenheid gesteld hun vakantie kosteloos te kunnen annuleren, wanneer zij onverhoopt werkloos thuis komen te zitten.
Frank Mimpen, Manager Marketing & Sales van Libéma Vakantieparken: “De komende maanden zullen we regelmatig anti-recessievakanties op onze website publiceren. Het bijzondere van deze aanbiedingen is dat er niet alleen geld van de standaardprijs afgaat, maar dat gasten zelfs contant geld krijgen als zij aankomen op het vakantiepark van hun keuze. Met dat bedrag wordt de koopkracht gestimuleerd”. Bij een verblijf op één van de Libéma Vakantieparken krijgen gasten ook de entree tot zes dagattracties aangeboden, waaronder Safaripark Beekse Bergen. “Ook hiermee komen wij onze gasten tegemoet. Tijdens de vakantie hoeven zij op deze manier niet meer uit te geven dan thuis. De uitjes zijn inbegrepen, men hoeft zelf alleen nog maar boodschappen in het vakantiehuis te halen”. De anti-recessievakanties worden met een speciaal label op www.libemavakantieparken.nl aangeduid.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.