>Maak verslag op Reisdagboek.net

>>Maak verslag op Reisdagboek.net 13Er zijn inmiddels verschillende plekken waar je als je op reis gaat een dagboek kunt maken, zodat de thuisblijvers kunnen zien wat je meemaakt. Aan dat rijtje kan Reisdagboek.net toegevoegd worden. “Op reisdagboek.net kan je gratis je eigen reis weblog aanmaken. Je kan onbeperkt foto’s, video’s en verhalen toevoegen via het online beheerders gedeelte. Ook kan je je hele reisroute plannen op Google Maps. Met de verdiensten van jouw reisdagboek sponsor je een van de goede doelen, De reisverslagen, films en foto’s staan per land netjes en overzichtelijk geordend. Per land vind je ook tips die reizigers hebben achter gelaten.” Leuk onderdeel is dat je kunt zien wie er deze week vertrekken, zoals Daan en Jos die drie maanden door Amerika en Canada gaan trekken met een camper. www.reisdagboek.net

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.