Mega-hotelvergelijker

Soms bezoek je een site en denk je: “Hee dat is pas echt handig!”. Zo ook met deze website: Hotelzoom.nl. Deze site doorzoekt en vergelijkt 30 andere hotelvergelijkers: het is dus een soort meta hotel vergelijker: “Alle hotel vergelijkers doorzoeken slechts een deel van het totale aanbod. Hotelzoom daarentegen doorzoekt alle hotels in één keer.” Na een zoekopdracht voor een hotel worden deze 30 hotelvergelijkers doorzocht en worden de prijzen per vergelijker gepresenteerd, en dat kan nogal schelen. Vaak verschillende de prijzen voor precies hetzelfde hotel en kamer zo’n 50%. Dat is dus snel verdiend.

Reacties

  1. Johan
  2. Sander
  3. Bas
  4. Sander
  5. Sander

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.