>Met de auto naar La Douce France

>Reisorganisatie Eliza was here heeft Frankrijk en Toscane opgenomen in zijn vakantieaanbod. Waren de aangeboden vakantiebestemmingen tot nu toe exclusief vliegbestemmingen inclusief autohuur, nu kunnen vakantiegangers bij de reisorganisatie ook terecht voor het boeken van bijzondere accommodaties in midden- en Zuid-Frankrijk en in het Italiaanse Toscane op basis van eigen vervoer. ‘We beginnen met acht zorgvuldig geselecteerde accommodaties in Frankrijk en tien in Toscane maar zullen het aanbod op korte termijn langzaam gaan uitbreiden. We zijn uiteraard trouw gebleven aan ons primaire uitgangspunt voor wat betreft de selectie: waar de meeste toeristen rechtsaf slaan, gaan wij naar links,’ aldus Eliza was here directeur Koen Everink. Overigens worden de accommodaties in Toscane ook aangeboden met vlucht, accommodatie en huurauto.

Een voorbeeld van de uitbreiding: Gelegen op het schiereilandje Ile-de-Ré nabij de plaats Rochelle aan de westkust van Frankrijk ligt het 4-sterren Maison des Algues, een kleinschalige accommodatie met vijf kamers die alle op het grote zwembad uitkijken. Het eiland is perfect voor watersport- en fietsliefhebbers. Het ligt op zo’n 50 meter afstand van het strand. In het hart van de Dordogne nabij de stad Bergerac ligt het 18-eeuws landgoed La Chartreuse du Bignac op een eigen terrein van 24 hectare. De twaalf kamers zijn alle zeer stijlvol ingericht.

In de Provence biedt Eliza momenteel vier acco’s aan. Je eigen parfum maken, een kookcursus volgen, een wijnproeverij ervaren, per quad de omgeving verkennen of een dagje golfen: het kan in het luxueuze Chateau de Berne op een landgoed van 550 hectare in Lorgues aan de Franse Côte d’Azur. Op 2km van de zuidkust en enkele minuten van Saint-Tropez ligt hotel Hôtel L’Orangeraie, een prachtig gerenoveerd herenhuis. Bijzonder: het hotel heeft zijn eigen kapel waar huwelijken voltrokken worden. www.elizawashere.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.