>Museum Bronbeek deels dicht

>

Bronbeek[Bronbeek – Image via Wikipedia]

Museum Bronbeek en het Indisch Herinneringscentrum Bronbeek bouwen samen een nieuwe semipermanente publiekspresentatie op het landgoed Bronbeek. De opbouw vindt plaats tot 1 oktober 2009. Als gevolg van de werkzaamheden zijn tijdelijke maatregelen van kracht, die de toegang en service voor museumbezoekers beperken. De huidige vaste expositie over de geschiedenis van het Koninklijk Nederlands-Indisch Leger en Nederlands-Indië op de bovenverdieping van het museum is niet meer toegankelijk voor bezoekers. De benedenverdieping, met tijdelijke tentoonstellingen, blijft normaal geopend. Bezoekers hebben gratis toegang. Publieksactiviteiten zoals lezingen, open dagen en jeugdactiviteiten gaan door zoals geprogrammeerd. Het documentatiecentrum is reeds gesloten met ingang van 11 november 2008; verzoeken om informatie en/of foto’s kunnen na 1 oktober 2009 weer worden ingediend.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.