>Na 9 jaar genoeg van wereldreis

>Dick Verschuur (52) en Els Schaap (48) zijn terug in Nederland. Ze hebben genoeg van hun wereldreizen: “Na een jaar fietsen door Australië, twee maanden in Indonesië en drie maanden door Europa terug naar Nederland, is het echter mooi geweest. Verschuur: “We zijn voldaan. Onderweg zagen we dat andere mensen op dezelfde plek meer plezier hadden dan wij. Voor ons was deze manier van leven gewoon geworden. (…) Afrika was het hoogtepunt en Australië het dieptepunt van onze reis. Er is niets, een absolute leegte. In andere landen kun je je verliezen in een kleurrijke cultuur of de prachtige natuur. In Australië ben je aangewezen op jezelf en op elkaar. Als je daar een jaar lang gelukkig kunt zijn samen, dan kun je met heel weinig leven. Dat is het belangrijkste wat we geleerd hebben onderweg: dat we niets echt nodig hebben, behalve de liefde.” www.dickenels.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.