>Nieuwe frequenties Wereldomroep

>De nieuwe zomerfrequenties van Radio Nederland Wereldomroep op de kortegolf gaan op zondag 29 maart 2009 in. Dit betekent dat luisteraars hun radio vanaf die datum opnieuw moeten instellen om naar de programma’s van de Wereldomroep te kunnen luisteren. De nieuwe frequenties zijn te vinden op www.wereldomroep.nl/gids en in de nieuwe Zomergids. De zomerfrequenties zijn geldig van 29 maart tot 25 oktober 2009. De Wereldomroep informeert naast de kortegolf ook wereldwijd via satelliet, mobiel en internet. De internationale omroep past elk half jaar de kortegolffrequenties aan om zo te zorgen voor een optimale ontvangst. Niet alleen voor de Nederlandse uitzendingen, maar ook voor de radio-uitzendingen in het Engels, Spaans, Arabisch en Indonesisch. De Zomergids is vanaf eind maart beschikbaar en verkrijgbaar bij de ANWB kantoren, bibliotheken, een groot aantal reisbureaus en enkele elektronicazaken. Op Schiphol is de Zomergids te verkrijgen bij audio/videowinkels. Tevens is de gids gratis aan te vragen via e-mail bij de publieksservice van de Wereldomroep: wereldomroep@rnw.nl.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.