>Nieuwe spelletjes voor onderweg

>999 Games heeft al jaren een groot assortiment spellen die speciaal geschikt zijn voor op reis. In 2009 komen er weer een paar bij. Zo is er voor vakantiegangers vanaf acht jaar Geharrewar in de Sushibar, een vlot dobbelspel, waarbij de geluksfactor voor de nodige spanning zorgt. Verder mogen het grappige blufspel Graantje de Voorste en de nieuwste kinderspellen Jakkiebak het Kaartspel en Kiekeboe niet in de koffer ontbreken. Voldoende nieuws om je tijdens de reis of op vakantie niet te vervelen.
Geharrewar in de Sushibar is de opvolger van het populaire reisspel Regenwormen. In dit vlotte dobbelspel vragen de kippen zich af waarom er altijd regenwormen en graankorrels op de menukaart staan. Één van hen komt op het fantastische idee om Sushi aan hun dieet toe te voegen. Iedereen is direct enthousiast, alleen laat de kwaliteit nog wat te wensen over. Sushi met graten vinden de kippen namelijk maar niets.
De spelers dobbelen om zoveel mogelijk sushi te winnen. De dobbelsteenworp geeft verschillende mogelijkheden. Je kunt de sushi en/of graten van de tafel pakken of het op een oneerlijke manier doen en deze van de andere spelers stelen. Aan het einde van het spel moet een speler voor elk van zijn sushi ook een graat hebben. Het spel is afgelopen als alle fiches op zijn. Wie uiteindelijk de meeste punten heeft, wint het spel. De geluksfactor zorgt ervoor dat iedereen kan winnen. Het spel is geschikt voor twee tot vijf spelers vanaf acht jaar. Adviesverkoopprijs € 12,95. Verwachte releasedatum: maart 2009

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.