>Nieuwe website over Algarve

>

[Foto: Cultuur in Algarve]

Het Algarve Promotion Bureau wil het toerisme vanuit Nederland bevorderen en heeft BuroSix als PR- en communicatiepartner gekozen. Het bureau gaat werken aan een nieuwe consumentensite.
De Algarve wordt aan twee kanten door de Atlantische Oceaan omgeven. Door de gunstige ligging heeft de Algarve een heerlijk klimaat: zonnige zomers, niet te koude winters en er waait altijd een Atlantisch briesje. Naast het uistekende klimaat is de Algarve bekend om haar prachtige stranden, witte huisjes, smakelijke wijnen en het vrolijke temperament van de lokale bewoners. “Doe nieuwe energie op in de Algarve” is het motto van het Algarve Promotion Bureau. Ga bijvoorbeeld heerlijk fietsen langs de indrukwekkende kustlijn, golfen in het glooiende groene landschap of watersporten in de Atlantische of Middellandse Zee. De schilderachtige vissersdorpjes vormen een prachtige achtergrond voor een romantisch diner bij kaarslicht. Bovendien is een bezoek aan een van de pittoreske stadjes zeker de moeite waard. Hier kan je de Moorse invloeden in de lokale kunst en architectuur ontdekken en opgaan in de emotionele klanken van de authentieke fado muziek. www.visitalgarve.pt.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.