>Ontdek Utrecht op jouw manier

>Ontdek Utrecht in 2009 op jouw manier. Utrecht Toerisme & Recreatie (UTR) stelt de gast centraal bij een bezoek aan de provincie. Via de website www.UtrechtYourWay.nl is het mogelijk een bezoek op maat samen te stellen voor een uitje in Utrecht. De vraag die centraal staat op deze webportal is: wat voor type ben ik vandaag? Uiteraard zijn op de website ook tips te
vinden die een bezoek aan de provincie nog leuker maken. Het aantal recreatieve activiteiten in de provincie Utrecht is groot, divers en toegankelijk voor jong en oud. UTR heeft een selectie gemaakt van het toeristisch aanbod in de regio voor 2009.
In 2009 en 2010 vindt het evenement ‘Holland Art Cities’ plaats. Tien topmusea uit Utrecht, Amsterdam, Rotterdam en Den Haag presenteren het grootste kunstaanbod per km² ter wereld. Centraal gelegen in Nederland is Utrecht dé uitvalsbasis om de Holland Art Cities te bezoeken. De hoofdexposities in Utrecht vinden plaats in het Centraal Museum en Museum Catharijneconvent. In het Centraal Museum is van 20 maart tot en met 28 juni de tentoonstelling ‘Scorels Roem – Hoe een Utrechtse schilder de Renaissance naar het Noorden bracht’ te zien. In het Museum Catharijneconvent kan je van 16 mei tot en met 23 augustus naar de tentoonstelling ‘Beeldschone Boeken. De Middeleeuwen in goud en inkt’. Meer informatie over Holland Art Cities is te vinden op www.hollandartcities.com.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.