>Ontmoet uw tennishelden

>

Dutch :en:tennis player :en:Martin Verkerk. Pi...[Martin Verkerk – Image via Wikipedia]

Hockeyliefhebbers werden afgelopen zaterdag en zondag op hun wenken bediend op de tentoonstelling 50 jaar Studio Sport in Beeld in het Hilversumse museum Beeld en Geluidd; bezoekers kregen tips en trucs van hockeycoaches Tom van ’t Hek en Herman Kruis èn de hockeydames Minke Booij en Minke Smabers. Aanstaand weekend, 7 en 8 maart, staan de Meet & Greets en Clinics in het teken van de tennissport.
Tijdens de meet & greet is een compilatie van sportmomenten van de sporter te zien en kan men hem of haar het hemd van het lijf vragen. Natuurlijk is er ook tijd voor een foto en/of handtekening. De meet & greets vinden plaats in het Atrium en zijn voor iedereen toegankelijk.
Zaterdag 7 maart , 13:30 – 14:00 uur: Martin Verkerk
Zondag 8 maart, 13:30 – 14:00 uur: Esther Vergeer
Lees het hele bericht hier. | www.beeldengeluid.nl/50jaarstudiosport

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.