>Overnachten op privé paradijsje

>Uit de nieuwsbrief van Nieuw-Zeeland.nl: “In de helderblauwe zee die het Coromandel-schiereiland omringt, ligt Slipper Island op zijn (tijdelijke) eigenaar te wachten. Het tropische paradijsje is een toevluchtsoord voor de reiziger die privacy zoekt. Maar dan wel een reiziger met centen! Prijzen voor een overnachting kunnen oplopen tot een paar honderd euro per persoon per nacht.
En heb je helemáál genoeg van andere toeristen, dan kun je met een extra zak geld het resort op Slipper Island volledig afhuren. Weet je tenminste zeker dat je de enige bent die zijn voetafdrukken achterlaat op de hagelwitte stranden. Overigens is er tijdens een verblijf op Slipper Island genoeg te doen. Je kunt er duiken, vissen, kanoën en windsurfen. Ook staat er een watertaxi voor je klaar als je een stukje verderop wil golfen, of wanneer je het zonnen even beu bent en je wilt shoppen op het vasteland. En nog een voordeel van Slipper Island: het is vanaf Auckland snel te bereiken. Je doet er maar dertig minuten over om je eigen droomeiland te bereiken… met de helikopter uiteraard.”

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.