>Philadelphia hotel wint

>De Amerikaanse president Barack Obama presenteerde eind februari zijn plan om Amerika sterker dan ooit uit de crisis te laten komen. Hotels in Philadelphia dragen hun steentje bij en zetten zich in om het toerisme te stimuleren en een bezoek aan Philadelphia nog aantrekkelijker te maken.
Het Alexander Inn in Philadelphia kiest ervoor te investeren in plaats van te bezuinigen: zij voert een zogenaamde ‘stille renovatie’ uit waarbij het hele hotel van binnen vernieuwd wordt. Moderne kunst en op maat gemaakte meubels geven elk van de 48 hotelkamers een eigen uitstraling. Daarnaast geeft het hotel tot 21 mei 275 overnachtingen inclusief ontbijt weg voor één dollar per nacht, exclusief toeristenbelasting. Met deze actie wil eigenaar Mel Heifetz zich distantiëren van inhalige hotelketens die alleen uit zijn op een zo groot mogelijke winst. Bovendien hoopt Heifetz op deze manier bezoekjes aan kunstexposities, theaters en andere culturele instellingen te stimuleren. Het Alexander Inn wordt consequent tot een van de beste hotels in de regio gerekend op www.tripadvisor.com.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.