>Reisbureau voor zeilreizen

>Sjak Romijn is met een nieuw reisbureau voor zeilreizen op maat begonnen. “Je wordt aan boord van de Waterman in Hoorn verwacht vanaf 20.00 uur. De schipper heeft een indeling gemaakt voor de kooien, maar in overleg kan deze worden aangepast. Koffie en thee staan klaar. Onder een welkomsborrel wordt een korte uitleg gegeven hoe veilig en zonder zorgen met het schip en jezelf om te gaan. Samen bespreken we aansluitend de mogelijke zeilroute van dit weekend. Na ontbijt op zaterdag wordt een ieder betrokken bij de zeiluitleg door de matroos. Tegen 10.00 uur gaan de trossen los”, zo wordt een “uitwaai-reis” beschreven. Het reisbureau heeft meer mogelijkheden: Singles en/of alleengaand, Grootouders& kleinkinderen, “Verse hollandse garnalen uit Texelstroom”, Wedstrijden, “Een Volendammer spektakel van allure”, Klipperrace Enkhuizen, Bontekoerace Hoorn, Sterrenweekend, Gezinnen, Jonge ouderen. www.sjakzeilreizen.nl

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.