>Sesamstraat weer in Madurodam

>Two of Sesame Street's most famous characters:...[Image via WikipediaWegens groot succes organiseert Madurodam, samen met de educatieve non-profit organisatie Sesame Workshop, in 2009 wederom de expositie ‘Sesamstraat in Madurodam’.
De expositie is open voor publiek van vrijdag 10 april tot en met zondag 6 september 2009. In de expositiehal kunnen kinderen kennismaken met de hoofdrolspelers van de televisieserie en zelf alles meemaken wat er altijd op televisie te zien is. Tekenen en knutselen bij Bert en Ernie, zich uitleven in het Broccolibos, rekenen bij Graaf Tel en niet te vergeten: op de foto met de levensgrote Bert, Ernie of Elmo.
Het peuter- en kleuterprogramma Sesamstraat komt oorspronkelijk uit de Verenigde Staten. Het bestaat al bijna 40 jaar. De Amerikaanse programmamakers blijken destijds een unieke, ‘universele’ formule ontwikkeld te hebben om kinderen spelenderwijs te leren tellen en spellen: de serie wordt inmiddels in ruim 120 landen over de wereld uitgezonden, in meer dan 30 verschillende internationale versies. Het is de langstlopende televisieserie ter wereld. De openingstijden van de expositie zijn dagelijks van 10.00 tot 18.00 uur (van 4 juli tot en met 31 augustus tot 22.00 uur).
www.madurodam.nl

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.