>Sit2Ski voor ander sneeuwplezier

>Sit2Ski is een andere manier om van de piste af te dalen. Het product wordt gepresenteerd tijdens het grote evenement Urban Plagne in La Plagne Frankrijk. Dit evenement wordt gehouden van 1 t/m 3 april. Op Urban Plagne is het voor het eerst mogelijk Sit2Ski zelf, gratis te testen. Naast een proefrit op de pistes, eventueel onder begeleiding, is de innovatieve zitski ook ter plekke verkrijgbaar.
Onlangs werd Sit2Ski gepresenteerd aan de vakhandel op ISPO 2009. Nu is Sit2Ski beschikbaar voor iedereen die kennis wil maken met de nieuw sensatie in de sneeuw. Urban Plagne is een evenement waar verschillende innovaties op het gebied van wintersport worden gepresenteerd. Er zijn verschillende activiteiten zoals skiwedstrijden, optredens, graffiti battles, video games en hip-hop en dance demo’s. Voor meer informatie over dit evenement: www.la-plagne.com/
Sit2Ski is een stoeltje dat eenvoudig gemonteerd wordt op een carve-ski van maximaal 1.30 meter. Het stoeltje wordt in de binding geklikt zoals een skischoen. Dit maakt Sit2Ski gemakkelijk te demonteren. Daarnaast zorgt de unieke kunststofsamenstelling er voor dat Sit2Ski uiterst licht is: het weegt inclusief ski slechts 3200 gram. Sit2Ski is daardoor makkelijk mee te nemen. Op www.sit2ski.com staan actiefilmpjes, foto’s en meer informatie over dit nieuwe product.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.