>Slapend sparen voor War Child…

>Kinderen genieten van een heerlijke vakantie op de Veluwe en het vakantiepark doneert aan War Child 1 euro per kind per overnachting. De Zanding in Otterlo bedacht deze even simpele als opvallende inzamelingsactie, waarmee War Child dit jaar € 50.000,- hoopt te werven voor een project in Sierra Leone.

Gastheer Erik van der Linden: “Op ons vakantiepark doen we alles om kinderen en natuurlijk ook hun (groot)ouders te vermaken. Je kunt hier zwemmen, klimmen, kanoën, vissen, trampoline springen, sporten, spelen… alle ingrediënten voor een onbezorgde vakantie. Wij vinden het dan een hele mooie gedachte, dat we tegelijkertijd ook kinderen kunnen helpen die het een stuk minder getroffen hebben. En om vakantie vierende kinderen op een speelse wijze te betrekken bij het goede werk van War Child, hebben wij ook onderdelen van hun spelprogramma’s opgenomen in ons recreatieprogramma.”

Deze donatie aan War Child van 1 euro per kind per overnachting geldt voor elke online boeking via de website www.zanding.nl. Gelet op de omvang van het vakantiepark is het gestelde doel van € 50.000,- zeker haalbaar. Om deze actie extra kracht bij te zetten, hoeven de (groot)ouders geen verblijfskosten te betalen voor kinderen tot 16 jaar en krijgen deze kinderen gratis kortingvouchers voor attracties in de buurt zoals Burgers’ Zoo, Nationaal Park De Hoge Veluwe en Apenheul.
Sonja Werners van War Child is erg enthousiast over de actie: “Het doel van War Child is het weerbaar maken van oorlogskinderen. De opbrengsten van deze sympathieke actie van De Zanding gaan naar één van onze projecten in Sierra Leone. Onze creatieve en sportieve programma’s zijn gericht op het bijeen brengen van kinderen die door de oorlog uiteen gedreven zijn, met als doel bij te dragen aan een vreedzame samenleving. En wat is er nou mooier dan Nederlandse kinderen die tijdens hun vakantie slapend sparen voor War Child?”

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.