>Sprookjescamping weer open

>
Op 9 april opent Sprookjescamping de Vechtstreek, een camping voor gezinnen met jonge kinderen, weer haar poorten. Op deze 5 sterren familiecamping (in 2007 verkozen tot ANWB Camping van het Jaar) hebben kinderen én hun ouders de tijd van hun leven: sprookjes komen tot leven en kinderdromen worden werkelijkheid.
De Sprookjescamping heeft haar eigen sprookjesverhaal en eigen sprookjesfiguren, die kinderharten zonder uitzondering weten te veroveren. Maak kennis met Hannah de Heldhaftige en haar onafscheidelijke Bumpie de Beer. Ontmoet Tati de Toffe Toverfee die altijd wel een spannende toverspreuk heeft, of Droesem de Draak die al jaren oefent op het vuur spuwen en Lodewijk de Kikkerprins die wacht op kus van een echte prinses.
Op de Sprookjescamping is werkelijk aan alles gedacht; van het plezier voor de allerkleinste gasten tot het comfort en gemak voor de ouders. Iedere dag, dus ook buiten het hoogseizoen, staan de sprookjesvrienden voor de kinderen klaar om samen met hen diverse activiteiten te ondernemen zoals knutselen, verkleden of speurtochten lopen. ’s Avonds kijkt iedereen uit naar de Bumpie Jeep. Daarin zitten Hannah de Heldhaftige en Bumpie de Beer, die alle gasten ophalen om samen een spannend avontuur te beleven tijdens het interactieve knuffeltheater. De Sprookjescamping heeft ook een Kasteelkeuken, waar Kabor Kabouter iedereen een heerlijke maaltijd voorschotelt.
Er zijn volop wateravonturen te beleven in het kasteel van Hannah en op de glijbaan van Droesem. Het subtropische binnenzwembad en buitenzwembad zijn geschikt voor de allerkleinsten die nog niet zelfstandig kunnen zwemmen. Het nabij gelegen recreatiemeer en de vis- en speelvijver staan ook garant voor veel waterplezier.
Naast reguliere kampeerplaatsen is er ook keuze uit compleet ingerichte `De Waard’ tenten, chaletcaravans, toercaravans met voortent of trekkershutten. Meer dan uw toiletspullen en wat kleding hoeft u niet mee te nemen, want de rest staat al voor u klaar.
Sprookjescamping de Vechtstreek is gelegen in het schitterende natuurgebied van het Overijsselse Vechtdal waar volop mogelijkheden voor fiets- en wandeltochten zijn. De Sprookjescamping is daarom ook de perfecte camping voor ondernemende vakantiegangers.
www.sprookjescamping.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.