>Toerisme-Oscar voor Deens hotel

>Het Kopenhaagse designhotel The Square, gelegen aan het grote centrale Raadhuisplein, heeft de World Travel Award 2008 in de categorie ‘Denmarks Leading Boutique Hotel’ gekregen. De prijs geldt als een internationale toeristische Oscar. Het is voor het tweede achtereenvolgende jaar dat het in 2003 geopende hotel deze prestigieuze internationale onderscheiding krijgt.
De prijs wordt elk jaar door ongeveer 170.000 vertegenwoordigers van de reisbranche uit de hele wereld vastgesteld. Onder hen zijn vele tienduizenden reisagenten. Het hotel maakt onderdeel uit van de Deense Arp-Hansen Group. Meer informatie: The Square, Rådhuspladsen 14, DK-1550 Kopenhagen V., tel. +45 3338 1200, fax +45 3338 1201, e-mail: thesquare@arp-hansen.dk en www.thesquare.dk

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.