>Vakantie St. Maarten punt nl

>
Het St. Maarten bureau voor toerisme in Nederland heeft een nieuwe website gelanceerd: www.vakantiestmaarten.nl. Op deze website zijn actuele aanbiedingen te vinden van reisorganisaties.
De nieuwe website, “powered by” het St. Maarten bureau voor Toerisme in Nederland zal consumenten helpen een aantrekkelijk geprijsde vakantie te vinden naar dit Caribische eiland. Op de website zal dan ook een uitgebreid aanbod komen te staan van diverse reisorganisaties. Naast het bundelen van aanbiedingen zal er ook een nieuwsbrief aan de site worden gekoppeld, met hierin nieuwtjes en promotionele acties.
“De nieuwe website is momenteel in een soft launch periode”, aldus Lydia Haveman van het St. Maarten bureau voor Toerisme in Voorschoten. “We zullen op korte termijn een online campagne lanceren om verkeer naar de site te genereren.”
www.vakantiestmaarten.nl is overigens bedoeld als aanvulling op de officiële Engelstalige website vacationstmaarten.com en niet als vervanging. Op laatstgenoemde website kunnen bezoekers terecht voor uitgebreide informatie over wat er op St. Maarten allemaal te doen en beleven is.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.