>Vakantieline wil alternatief zijn

>Er is een nieuwe toeristische site, www.vakantieline.nl, die zijn eigen bestaan als volgt onderbouwt: “Door de economische recessie gaat het ook niet goed in de toeristen branche. Veel bedrijven kunnen zich niet meer permitteren om uitgaven te doen voor hun bedrijf. Vooral in de toeristensector is dat een probleem. Aanbiedingen van hotels /campings etc kunnen door de crisis niet meer gepubliceerd worden door te hoge kosten om te adverteren. Als alternatief hebben diverse organisaties en ondernemers www.vakantieline.nl in het leven geroepen. Een leuke maar ook een zeer overzichtelijke site die voor de consument op het gebied van een weekend of een dagje uit een leuke arrangement te bieden heeft. Je vindt op de site diverse branches.”

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.