>Vliegtickets tegen dumpprijzen

>

International Air Transport Association[Image via Wikipedia]

Luchtvaart De economische crisis heeft in de luchtvaartsector tot een prijzenslag geleid. Kortingen tot 50 procent: het kan plots. Januari is traditioneel de maand waarin luchtvaartmaatschappijen uitpakken met vroegboekacties. Inmiddels is het half maart en de promoties blijven duren. De vraag is volledig ingestort door de crisis. Reizigers denken twee keer na over hun vakantieplannen en bedrijven beperken het luchtverkeer van hun personeel. Businessclass is klassiek het meest winstgevende segment voor vliegmaatschappijen. Net dat segment staat nu het meest onder druk. De internationale vereniging van de luchtvaartsector, IATA, maakte begin deze week bekend dat het aantal passagiers in premiumclass in december wereldwijd met 13,3 procent daalde. Een drama voor luchtvaartmaatschappijen. Lees het hele verhaal bij Nieuwsblad.be

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.