>Voor 20 euro door India reizen

>

The Ganges in Varanasi[De Ganges – Image via Wikipedia]

Een dvd-box: De Indiase beschaving staat te boek als een van de oudste ter wereld; de wortels ervan zijn langs ononderbroken lijnen te traceren tot in de prehistorie. Maar India heeft meer te bieden dan een rijk verleden. In deze zesdelige documentaireserie gaat de Britse historicus Michael Wood op zoek naar alles wat het land zo bijzonder maakt. Zoals de ongelooflijke variëteit aan volkeren, culturen en landschappen. Of het feit dat India vandaag de dag niet alleen de grootste democratie ter wereld is maar ook een nucleaire macht en een economische reus in opkomst. Een fascinerend land waar de hightech industrie van Bangalore – in het Silicon Valley van India – hand in hand gaat met de oeroude traditie van het Kumbh Mela-festival, als op één nacht 25 miljoen pelgrims komen baden in de heilige rivier de Ganges. The Story of India is een onvergetelijke reis door het India van nu, op zoek naar sporen uit het verleden en perspectieven voor de toekomst.

The Story of India (3 DVD) is Nederlands ondertiteld en heeft een totale speelduur van 360 minuten en kost 19,95 euro.

Reblog this post [with Zemanta]

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.