>Vrijwilligers aangepaste vakantie gezocht

>Voor een groot aantal mensen met epilepsie is het niet vanzelfsprekend om zonder zorgen op vakantie te gaan en een leuke tijd te hebben. Het Nationaal Epilepsie Fonds organiseert daarom aangepaste vakantiereizen. De behoefte aan één-op-één begeleiding wordt steeds groter en vrijwilligers zijn hierbij onmisbaar! Het Nationaal Epilepsie Fonds zoekt nieuwe enthousiaste vrijwilligers die mensen met epilepsie op vakantie willen begeleiden.
Het Nationaal Epilepsie Fonds zoekt voor de zomermaanden juni, juli en augustus vrijwilligers voor de vakantiereizen. Het vinden van genoeg vrijwilligers is een enorme klus. Toch zijn er ook veel trouwe vrijwilligers. Zij vinden het elk jaar weer een onvergetelijke ervaring.
Zonder de inzet van vrijwilligers zouden deze vakantiereizen onmogelijk zijn. Daarom zoekt het Nationaal Epilepsie Fonds vrijwilligers die zin hebben om de handen uit de mouwen te steken en mee te gaan als begeleider op een vakantiereis. Ervaring is niet noodzakelijk; enthousiasme daarentegen in overvloed. Geïnteresseerd? Kijk dan op www.epilepsiefonds.nl voor meer informatie en het reisaanbod.
Epilepsie kenmerkt zich door aanvallen. Die aanvallen ontstaan door een plotselinge, tijdelijke verstoring van het elektrisch evenwicht in de hersenen. De soort aanvallen verschilt van persoon tot persoon. De één valt en gaat schokken met armen en benen. De ander voelt vreemde tintelingen of staart een korte periode alleen maar voor zich uit.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.