>Wat & Hoe gidsen vernieuwd

>De Wat & Hoe taal- en reisgidsen zijn met hun bekende, praktische indeling al jaren een geliefde reisgenoot. De serie heeft een metamorfose ondergaan: een frisse vormgeving en eigentijdse kleuren. Alle Wat & Hoe-gidsen worden voorzien van een nieuw omslag met een gemoderniseerd Wat & Hoe-logo; de reisgidsen krijgen ook een glossy binnenwerk. Om de metamorfose te vieren krijgt de reisliefhebber vanaf april bij aankoop van een Wat & Hoe-gids een gratis notitieboekje. Ideaal als dagboek voor op reis of voor het schrijven van vakantieverhalen. De Wat & Hoe taalgidsen bestaan al meer dan zeventig jaar en bevat fonetisch opgeschreven woorden en zinnen. De taalgidsen zijn in 34 talen beschikbaar. Verder zijn er de Wat & Hoe reisgidsen buitenland met ringband. Er zijn inmiddels gidsen voor 50 bestemmingen. De Wat & Hoe Select reisgidsen zijn reisgidsen in pocketformaat met tips, foto’s én overzichtelijke, uitklapbare kaarten. 20 bestemmingen kunnen met deze gidsen worden bezocht. En verder zijn er nog de Wat & Hoe reisgidsen Nederland en de Wat & Hoe wandel- en fietsgidsen. www.kosmosuitgevers.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.