>Win een reis naar Jordanië (met De Mol)

>

>Win een reis naar Jordanië (met De Mol) 12[*De Mol was onder de indruk van Jordanië]

“Wie is de mol van 2009?” Dat is de vraag die tot donderdagavond de miljoenen kijkers van het populaire programma “Wie is de Mol” bezighield. Is het actrice Anniek Pheifer of toch acteur Jon van Eerd? De spannende ontknoping van “Wie is de Mol 2009” was te zien tijdens de laatste aflevering van dit seizoen. Jordanië, het decor in het tweede deel van de serie, heeft het hart gestolen van de Mol 2009: Jon van Eerd.

Nadat vorige week bekend werd dat Vivienne van Assem de winnares van “Wie is de Mol 2009” was, bleef het grootste geheim nog onopgelost. Wie is de Mol van dit seizoen? Er waren nog twee kandidaten over: Anniek Pheifer en Jon van Eerd. Gisteravond was de ontknoping en bleek Jon van Eerd de Mol van 2009 te zijn. Na maandenlang zijn mond gehouden te hebben, kon nu ook Jon vrijuit praten over zijn ervaringen en belevingen als Mol. Het prachtige Jordanië heeft vooral veel indruk gemaakt op hem. Zo zegt hij in de Telegraaf: “Vooral Jordanië heeft mijn hart gestolen. Wát een prachtige cultuur, wát een lieve mensen, wát een heerlijke temperaturen en wát een adembenemend mooie natuur. Heerlijk die woestijn!” Ook op de andere kandidaten heeft Jordanië een enorme indruk gemaakt, zo bleek uit de reacties op de omgeving in de uitzendingen.
De positieve impact van “Wie is de Mol” voor Jordanië als vakantiebestemming, is te zien aan de leuke reacties die binnenkomen bij de Jordan Tourism Board in Amsterdam. “We krijgen beduidend meer informatieaanvragen van consumenten en ook in onze eigen omgeving zijn de reacties laaiend enthousiast. Men had geen idee dat Jordanië zo’n schitterend en gastvrij land is en kan niet wachten een vakantie hierheen te boeken”, aldus Ravianne van Vliet van de Jordan Tourism Board.
Tot en met 19 maart is het mogelijk om in de voetsporen van de Mol te treden. Door mee te doen met een prijsvraag op de site www.wieisdemol.nl, maakt men kans op een compleet verzorgde fly-drive voor twee personen. Absolute hoogtepunten van deze reis zijn natuurlijk de “Wie is de Mol” locaties als de Dode Zee, Wadi Rum en Petra.

Hier staat de prijsvraag | Hier is informatie te vinden die je nodig hebt

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.