>10 mei: Prinsessendag

>Op moederdag krijgen alle moeders met hun dochter(s), die verkleed als prinses naar de Efteling komen, gratis toegang tot het park. Alleen prinsessen met een kroontje, een prinsessenjurk en feestelijke muiltjes komen hiervoor in aanmerking. Het gaat om een speciale moederdagactie in het teken van het nieuwe sprookje Assepoester dat sinds 1 april te bewonderen is in het Sprookjesbos. Alle prinsessen doen mee aan een prinsessenworkshop, waarna de verkiezing van het mooiste moeder-dochter prinsessenkoppel plaatsvindt. De winnaressen mogen overnachten in de Assepoestersuite in het Efteling Hotel.
Tijdens de prinsessenworkshop krijgen alle deelnemers les in de etiquette voor prinsessen. Zo leren zij schrijden, wuiven en dansen als een koninklijke hoogheid en voelen zij zichzelf even helemaal een echte prinses. De workshop vindt plaats op het plein voor Theater de Efteling tussen 10:30 en 11:15 uur. Aan het eind van deze workshop wordt het mooiste prinsessenkoppel bekend gemaakt. Hierna kunnen alle prinsessen op eigen gelegenheid het park bezoeken. Gratis toegang geldt alleen tussen 9:00 en 10:00 uur. Vooraf aanmelden voor deze actie is niet nodig. www.efteling.com

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.