>100.000 nieuwe kampeerders

>Citaat uit De Pers: Wereldkampioen kamperen waren we al – geen camping in Europa of er zijn gele nummerborden te vinden. Maar het wordt nog veel erger. Lekker de vrije natuur in, willen we. Weg van de stadse trappenhuizen en het vinexschoolplein, op naar groen, gras en water. De komende tijd ruilen we het vijfsterrenhotel aan zee nog vaker en nog liever in voor een kampeerplek, kleiner dan een gemiddelde nieuwbouwachtertuin. Volgens de ANWB kozen vorig jaar 2,7 miljoen Nederlanders voor de camping, goed voor in totaal ongeveer 34 miljoen nachtjes in de ‘vrije natuur’. Dit jaar komen daar nog eens 100.000 (!) kampeerenthousiastelingen bij, volgens de organisatie. Lees het hele verhaal bij De Pers

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.