>7 juni ANWB Fietsdag

>Dit jaar vindt de tweede editie van de ANWB Fietsdag plaats op zondag 7 juni. Op deze dag kunnen fietsliefhebbers door het hele land speciaal uitgezette routes fietsen. De routes zijn geschikt voor zowel de geoefende als de niet-geoefende fietser, voor jong en oud. Er zijn namelijk routes van 15, 25 of 45 kilometer en iedere route gaat door een uniek stukje Nederland.
Na het succes van vorig jaar, is het aantal startlocaties dit jaar uitgebreid naar maar liefst 14 plekken door heel het land. Vorig jaar genoten bijna vijfduizend mensen van een zonnige ANWB Fietsdag. In samenwerking met de Nederlandse Toer Fiets Unie werden toen mooie fietsroutes op 10 unieke locaties in Nederland uitgestippeld.
Fietsliefhebbers kunnen zich van te voren aanmelden via anwb.nl/fietsdag. Hier staan van alle startlocaties de exacte adres- en routegegevens.Deelnemers kunnen starten tussen 10.00 uur en 13.00 uur. Meedoen is gratis voor NTFU- en ANWB-leden.
Startlocaties:
Drenthe: Peize
Drenthe: Borger
Friesland: Appelscha
Noord-Holland: Heemskerk
Zuid-Holland: Spijkenisse
Zuid-Holland: Zevenhuizen
Limburg: Landgraaf
Limburg: Melick
Zeeland: Middelburg
Gelderland: Horssen
Flevoland: Marknesse
Noord-Brabant: Asten
Noord-Brabant: Mill
Noord-Brabant: Etten-Leur

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.