>Alles bloeit nu op de Keukenhof

>De drie snijbloemgewassen Lisianthus, Bouvardia en Lathyrus en drie potplantengroepen Kalanchoe, Saintpaulia en Potchrysant worden van Koninginnedag tot en met bevrijdingsdag tentoongesteld in Keukenhof’s Oranje Nassau Paviljoen. Deze bijzondere combinatie staat garant voor verrassingen, ook dankzij de bloem- en plantschikdemonstraties van toparrangeurs in het fraaie paviljoen. Met bovendien de bloemenexposities in het Willem Alexander Paviljoen en het Beatrix Paviljoen en vele andere attracties, is het lentepark in Lisse altijd aantrekkelijk.
Het grootste deel van de zeven miljoen bloembollen in het 32 hectare grootte voorjaarspark staat nu in volle bloei. Dankzij een uitgebalanceerd programma van (zeer) vroege en (zeer) laat bloeiende bolgewassen is Keukenhof negen weken lang een prachtig voorjaarspark. De permanente en wisselende bloemententoonstellingen in de speciaal ontworpen paviljoens vergroten de voorjaarsbeleving. www.keukenhof.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.