>Beroemdheden logeren in Afrika

>

>Beroemdheden logeren in Afrika 9[De aankomst van Ronan Keating]

Allerlei beroemdheden verblijven bij Sun International in Zuidelijk Afrika. Steeds meer (internationale) sterren verblijven op Sun City en het Table Bay Hotel. Iedere gast krijgt bij aankomst in een van de Sun International Resorts een VIP ontvangst en het personeel zorgt er vervolgens voor dat de gasten een onvergetelijk verblijf hebben, met alles erop en eraan. Het Palace Hotel is het meest luxe hotel op het resort, maar het Sun City hotel blijft niet achter.
Het imposante Palace hotel ademt een sfeer uit die past bij een sterrenstatus. Alles is groots opgezet, en tot in detail uitgewerkt. De inrichting van de kamers is voor 85% speciaal in Zuid-Afrika ontworpen en gefabriceerd. In het luxe Palace Hotel op Sun City is het zelfs mogelijk een hele vleugel van het hotel te huren. Aan alles is gedacht, de VIP’s hebben privacy en er zijn werk- en slaapkamers voor het eigen personeel aanwezig. Grote namen als Ronan Keating, Forest Whitaker, Oprah Winfrey, John Legend en de Black Eyed Peas hebben onlangs nog verbleven op Sun City. Eten is eveneens een speerpunt op Sun City. Alleen de beste chef-koks zijn dagelijks bezig met het bereiden van tongstrelende gerechten. Van gezonde salades, Aziatisch eten, vers bereide vis en melk-taart tot opvallende gerechten als krokodil in het Calabash restaurant. Anneli Bronkhorst van wwtourism voegt hier aan toe: “Niet alleen internationale sterren hebben het concept van Sun International ontdekt. Onze eigen BN’ers als Linda de Mol, Gordon, Mark van der Linde en Fabienne de Vries verbleven ook al eens op Sun City. Lee Towers, Rony Tober en Patty Brard hebben overnacht in het schitterende Table Bay hotel in Kaapstad. Met de komst van het WK 2010 zullen ongetwijfeld nog meer BN’ers aan deze lijst kunnen worden toegevoegd” www.suninternational.com

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.