>Beznningstoerisme, een nieuwe hype?

>Bezinning tijdens vakantie is volgens Jacqueline Streefkerk uit Apeldoorn een groeiende vorm van toerisme.”In 2008 hadden we 50% meer deelnemers t.o.v. het jaar ervoor. Hoe we het bezinnen vorm geven? We bezoeken plaatsen die een speciale betekenis hebben. Kracht- en inwijdingsplaatsen, prehistorische monumenten, pelgrimsroutes en resten van verloren beschavingen. Plekken die in de oudheid en nu nog een verbinding vormden tussen de aarde en de kosmos. We nemen de tijd om de sfeer van deze plaatsen op ons in te laten werken. Massatoerisme wordt zoveel mogelijk vermeden. Ook organiseren we workshops op het vlak van levenskunst. Hierbij staan praktisch handvatten voor meer energie, vitaliteit, ontspanning, zingeving en geluk centraal. Respect voor aarde, mens en dier heeft een belangrijke plaats in onze opzet. Vandaar de keuze voor culinaire vegetarische maaltijden met zoveel mogelijk verse ecologische ingrediënten. Het zijn dus vakanties waarbij bezinning op verschillende manieren een plaats krijgt”, aldus Streefkerk. www.magicaltours-vakantie.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.