>Disney Cruiseschip naar Los Angeles

>

The Disney Wonder, docked at Castaway Cay.[Image via Wikipedia]

Op een persconferentie in het El Capitan Theater in Walt Disney Parks and Resorts heeft bestuursvoorzitter Jay Rasulo samen met de burgemeester van Los Angeles bekendgemaakt dat Disney Cruise Line plannen heeft de thuishaven van het Disney Wonder cruise schip te wijzigen. Het zou zijn Florida basis in Port Canaveral verruilen voor de westkust in 2011. Het gaat om een overeenkomst voor twee jaar, met een mogelijke driejarige verlenging. De toevoeging van een nieuwe thuishaven voor Disney Cruise Line maakt deel uit van het totale uitbreidingsplan voor de onderneming, die het mogelijk maakt om te varen met Disney op zowel de Oost-en West-kust.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.