>’Dit is onze Aarde’ verlengd

>Dit is onze Aarde! is de eerste grote tentoonstelling gewijd aan duurzame ontwikkeling en kent een enorm succes bij het grote publiek, families en scholen. Bijna meer dan 150.000 mensen hebben de tentoonstelling in Brussel reeds bezocht op de site van Tour & Taxis. De tentoonstelling ontving onlangs de prijs van Best Touristical Event 2008 die uitgereikt werd door het Brussels International Tourism & Congress. Wegens het succes hebben de organisatoren van de tentoonstelling besloten om ze te verlengen tot 10 mei 2009.
Het is een ontzettend leuke, interactieve expositie over duurzame ontwikkelingen en het behoud van onze aarde. Leerzaam, zeker, maar het blijft ook gewoon leuk. In een echt supermarktje kun je kijken hoe milieubewust jij winkelt. Door zelf met flessen water te sjouwen, begrijp je hoe de families in de woestijn elke dag lopen te zeulen. Hoeveel olie consumeren wij in het rijke westen en hoeveel gaat naar de derde wereld? Je kunt allerlei leuke en leerzame proefjes doen en er eigenlijk een beetje van schrikken hoe veel je niet weet! De expositie geeft antwoorden en suggesties om zelf een steentje bij te dragen.
Openingsuren : Maandag tot vrijdag : van 9u00 tot 17u00, Woensdag : van 9u00 tot 21u00, Zaterdag, zondag en feestdagen : van 10u00 tot 19u00. Tarieven : Volwassenen : 10€
Kinderen (6-18 jaar) : 7€ Kinderen jonger dan 6 jaar : gratis
Toegangsplan op www.tourtaxis.be. Op 15 minuten wandelen van het Noordstation
Buslijn 14 (vanaf het Noordstation – halte Tour & Taxis). Havenlaan 86C – 1000 Brussel
Meer info op : www.expo-terra.be

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.