>Duurste hotel: 3400 per nacht

>Op de Seychellen, in de Indische Oceaan, ligt North Island, het beste hotel ter wereld. De redactie van Het Laatste Nieuws mocht logeren in dit paradijs: 3.400 euro met zijn tweetjes per nacht. Schandalig duur, maar droomt u even mee. Je koopt een onbewoond tropisch eiland in de Indische Oceaan dat alleen per boot of helikopter bereikbaar is. Je bouwt er elf Robinson Crusoë-villa’s, elk 425 m2 groot, frontaal op de kustlijn, opgetrokken in natuurlijke materialen en exclusief gedecoreerd door de meest gerenommeerde binnenhuisarchitecten van Zuid-Afrika. Handwerklieden uit de Seychellen en Afrika hebben elke villa prachtig gedecoreerd met lokale hout- en steensoorten en daken van riet. Lees het hele verhaal bij HNL.be

Reacties

  1. Anonymous
  2. Anonymous

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.