>Franse bakker komt naar Nederland

>
Voor het Franse stokbrood hoeven we niet meer naar Frankrijk. Amsterdammers en sinds kort ook inwoners van Hilversum kunnen namelijk ontbijten à la Française met krokante verse baguettes, croissants en petits-pains au chocolat van een echte Franse bakker. Sébastien Roturier en zijn Nederlandse vrouw hebben in juli 2007 een Franse bakkerij geopend aan het Olympiaplein in Amsterdam. Door het grote succes hebben ze inmiddels een tweede zaak in Hilversum geopend. Sébastien komt uit een bekende bakkersfamilie in de Vendée (West-Frankrijk) en heeft zijn vak met de paplepel ingegoten gekregen. De Franse boulanger maakt uitsluitend ambachtelijke producten zonder toevoeging van kunstmatige stoffen. Naast de traditionele Franse producten bakt hij ook specialiteiten uit zijn geboortestreek. www.lefournil.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.