>Goud zoeken in Kabouterland

>Goud spreekt bij heel veel mensen tot de verbeelding. We omringen ons met allerlei gouden sieraden en de economie wordt draaiende gehouden door de goudreserves. In Kabouterland in Exloo kunnen kinderen in de meivakantie naar goud zoeken. Met behulp van echte goudpannen zoeken de kinderen in het water naar goud bij de goudwinplaats. Het is natuurlijk niet zo heel eenvoudig om goud te vinden en daarom is deze activiteit voor kinderen vanaf vijf jaar. De kleinere kinderen tot vijf jaar kunnen zoeken naar echte edelstenen. Een echte kabouterklus. Het goud- en edelstenen zoeken is op 27, 28, 29 en 30 april en op 4 en 5 mei tussen 13.30 en 16.30 uur.
In Kabouterland is tot 30 september ook een reptielententoonstelling. Zo’n 35 soorten slangen, padden en andere reptielen zijn van dichtbij te bewonderen. Kabouterland is te vinden aan de Zuiderhoofdstraat 11 in Exloo. Kijk ook op www.kabouterland.nl. Kabouterland is elke dag geopend tussen tien en vijf uur.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.