>Grootste oldtimerbeurs van België

>Rolls Royce, Porsche: deze droomwagens zullen er natuurlijk zijn op Dreamcar International in Mechelen op 25 en 26 april. Maar ook de Opel Manta B, de Fiat, de Trabant en dergelijke die een haalbare droom voor velen vertegenwoordigen. Dreamcar International is dit jaar aan zijn 25e editie toe. Daarnaast vindt de bezoeker er: autokunst, onderdelen, boeken, tijdschriften en andere documentatie. Maar ook speciale stands voor het restaureren van auto’s zonder de z.g. automobilia te vergeten. Niet alleen personenwagens komen aan bod, er is ook aandacht aan vrachtwagens, landbouw en militaire voertuigen uit een eeuw autogeschiedenis.
Een aantal thema’s voor deze 25e editie zijn ondertussen bekend: 50 jaar Mini, 40 jaar Opel GT in België, 40 jaar Volvo Express 145, 20 jaar Val van de Muur met de Trabants uit Oost-Duitsland, 40 jaar Ford Capri, 100 jaar Audi, 50 jaar DKW Junior, 25 jaar DKW Auto Union Club België, 25 jaar Volvo Club België, 30 jaar diesel Volvo 244.
België’s grootste oldtimerbeurs is in de Nekkerhal te Mechelen. Deze beurs omvat naast de te koop gestelde oldtimers ook ongeveer 1 km aan tafels met onderdelen, miniaturen, folders, boeken en allerhande automobilia. De Mega Mindy Mobiel uit de nieuwe film van Mega Mindy: “het geheim van Mega Mindy” is nog voor de officiële release in juli al te zien in de Nekkerhal. Tijdens de opnames werd de wagen regelmatig verbouwd, met vleugels en zonder vleugels. Voor de Mega Mindy Mobiel is als basis een Trabant gebruikt. De beurs is open van 9u30 tot 18u30.
De Nekkerhal Mechelen ligt aan de autosnelweg E19 (20 km ten zuiden van Antwerpen, 20 km ten noorden van Brussel), afrit Mechelen-Noord, de ring volgen, voorbij het viaduct vind je aan de linkerkant de ruim 300 m lange Nekkerhal aan de N15. www.oldtimerdreamcar.com

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.