>Hakim opent mini-Sesamstraat

>Morgen, donderdag 9 april, verricht Hakim Traïdia, al sinds 1985 een van de vaste acteurs van Sesamstraat, de officiële opening van de expositie ‘Sesamstraat in Madurodam’ in aanwezigheid van Friso Wesseling, de 16-jarige burgemeester van Madurodam. Madurodam organiseert de expositie samen met educatieve non-profit organisatie Sesame Workshop en de NPS. De expositie is typisch Sesamstraat: educatief amusement, leerzame avonturen en spellen waarmee kinderen zelf aan de slag gaan. Tekenen en knutselen bij Bert en Ernie, zich uitleven in het Broccolibos, rekenen bij Graaf Tel en niet te vergeten: op de foto met de levensgrote Bert, Ernie of Elmo.
De burgemeester van Madurodam onderstreept het belang van een goed uitzendtijdstip van Sesamstraat. Ook hij zal, net als meneer Aart afgelopen maandag bij De Wereld Draait Door, oproepen om Sesamstraat weer op het oude tijdstip van half zeven ’s avonds uit te zenden. In Nederland begon de NOS op 4 januari 1976 met de uitzendingen. Tegenwoordig produceert de NPS het programma en wordt het drie keer per dag uitgezonden bij Z@ppelin. Het programma is nog steeds ongekend populair bij alle generaties.
De expositie Sesamstraat in Madurodam opent 10 april voor het publiek en duurt t/m 6 september 2009. Openingstijden: dagelijks 10-18 uur (4 t/m 31 juli 10-22 uur; 1 t/m 31 aug. 10-21.30 uur). Entreeprijzen: volwassenen € 14,50, 65+ € 13,50 en kinderen (3-11 jaar) € 10,50. www.madurodam.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.