>Hotelkamer kost gemiddeld 133 euro

>Trivago.nl, een Europese reiswebsite, biedt vanaf vandaag de trivago Hotel Prijs Index (tHPI). De Index laat deze keer zien dat een hotelovernachting in april in een van de vier populaire steden van Nederland een goede optie is want de hotelprijzen zijn gunstiger dan het afgelopen half jaar. De tHPI geeft het gemiddelde prijsniveau in euro’s weer voor een standaard tweepersoonskamer voor de meest gezochte Europese steden. Trivago baseert de index op de 40.000 informatieverzoeken voor hotelprijzen op de website. Volgens de Index zijn de accomodatieprijzen in vier populaire steden het afgelopen half jaar met 10,5 procent gedaald. De tHPI (trivago Hotel Prijs Index) laat verder zien dat een verblijf in een standaard tweepersoonskamer op dit moment gemiddeld 133 euro kost. www.trivago.nl

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.