>Ierland wil verrassen

>‘Go where Ireland takes you’, is de nieuwe pay off van de landelijke reclamecampagne van Ierland Toerisme die vandaag op 1 april van start gaat. Ierland heeft bij veel consumenten een positief imago. Hoe dichtbij het ook ligt, lang niet alle Nederlanders weten wat ze te wachten staat als ze voet aan Ierse wal zetten. Er is veel meer in Ierland te zien dan wat je leest in een reisgids. Juist als je de gebaande paden verlaat beleef je de mooiste momenten. Internationaal reclamebureau Ubachswisbrun JWT heeft dit gegeven vertaald naar een tot de verbeeldingsprekende radio en internetcampagne met een persoonlijke, typisch Ierse touch.
Vaak zijn het de dingen die je niet van te voren bedenkt en de mensen die je onverwacht ontmoet, die een reis onvergetelijk maken. Ierland Toerisme biedt met de nieuwe campagne een middenweg: in korte filmpjes die alleen op Ierland.nl te bekijken zijn, laten spontane Ieren de verborgen schatten van hun stad of regio zien. Tips van de kenners, buiten de reisgidsen om. Maar Ierland zou Ierland niet zijn als er niet meer dan genoeg tijd en ruimte is voor verrassingen. Onderweg van Shannon naar Dublin en je staat opeens op een surfplank voor de kust van Donegal? Geen nood, geniet ervan, Dublin is 24 uur per dag open. Geef je er aan over en geniet van alles wat Ierland op je pad brengt.
De basis van de ‘Go where Ireland takes you’ campagne ligt in een aantal computergegenereerde beelden van Ierland op basis van echte fotografie en de creatieve inspiratie van internationaal reclamebureau Ubachswisbrun JWT. De landkaarten geven de kijker een gevoel van perspectief en diepte. Ze verbeelden landschappen, toeristische attracties en iconen die men kan ontdekken als je in Ierland bent. In combinatie met filmpjes op Ierland.nl waar Ieren over hún Ierland vertellen, beleef je de Ierland-ervaring al via je computerscherm. Zie voor een voorproefje www.ierland.nl/go.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.